Κύριο μέρος της παρούσας ιστοσελίδας αφιερώνεται στην αναφορά εφαρμογών σε δύσκολες περιπτώσεις που παρουσίασαν μεγάλη επιτυχία, λύνοντας αντίστοιχα προβλήματα.
Στόχος μας είναι, μέσα από την παράθεση τεχνικών, ποιοτικών & κυρίως ποσοτικών στοιχείων, να τεκμηριώνουμε την βελτίωση που πετύχαμε στην συγκεκριμένη εφαρμογή.

Συμμετοχή στην έκθεση Metal Machinery
Η εταιρεία Στασινόπουλος-Uddeholm Χάλυβες ΑΕΒΕ συμμετέχει στην έκθεση μηχανημάτων, τεχνολογιών επεξεργασίας μετάλλων και βιομηχανικού εξοπλισμού Metal Machinery που θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, 9-11 Νοεμβρίου, στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε από κοντά τα νέα υλικά που διατίθενται από τον οίκο UDDEHOLM, τις δυνατότητες της κρυογενούς σκλήρυνσης για τις εφαρμογές σας καθώς και να σας προτείνουμε λύσεις με στόχο τη βελτίωση της αποδοτικότητας των εξαρτημάτων/εργαλείων/καλουπιών που διαθέτετε.    

Θα μας βρείτε στο περίπτερο 1Γ14

Βρείτε ηλεκτρονικά την πρόσκληση εδώ.


 
Ερωτηματολόγιο που θα συμπληρώνουν οι πελάτες θερμικών κατεργασιών
Η εταιρεία Στασινόπουλος-Uddeholm Χάλυβες ΑΕΒΕ,στα πλαίσια εφαρμογής ενός αξιόπιστου συστήματος διασφάλισης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στο βαφείο...
Ερασιτεχνική και επαγγελματική κατασκευή μαχαιριών για κάθε χρήση.
Η εταιρεία μας, με διάθεση πάντα να βοηθά ανθρώπους με μεράκι στις κατασκευές, έχει αποκτήσει πολλούς φίλους που ασχολούνται με την ερασιτεχνική ή επαγγελματική κατασκευή μαχαιριών για κάθε χρήση (οικιακή, κυνήγι).
Το VANCRON 40 στην κοπή μαλακού υλικού
Η κοπή ή η διαμόρφωση μαλακού χαλκού,μαλακού αλουμινίου όπως επίσης μαλακού ανοξείδωτου χάλυβα συνοδεύεται από προσκόλληση υλικού στα κοπτικά καλούπια/μήτρες με αποτέλεσμα τα προιόντα κοπής/διαμόρφωσης να έχουν γραμμές και γδαρσίματα (galling).
To CALDIE σε μαχαίρια περιστροφικής κοπής
Η περιστροφική κοπή, με κύρια εφαρμογή στα σχιστικά μηχανήματα λαμαρινών, απαιτεί στα μαχαίρια τη χρήση χαλύβων υψηλών επιδόσεων, λόγω του μεγέθους και της σύνθεσης των καταπόνησεων που  αυτά δέχονται (τριβή, θλίψη,κρούση,διάτμηση).  
Το UNIMAX σε μαχαίρια πρέσσας ανακύκλωσης scrap σιδήρου.
Είναι γνωστό ότι τα μαχαίρια πρέσσας ανακύκλωσης σιδηρών αντικειμένων, υφίστανται τεράστιες δυνάμεις, με κυρίαρχες της τριβής & της κρούσης.
Θάλαμος κρυογενούς βαφής
Πρόσφατα η εταιρεία μας απέκτησε θάλαμο κρυογενούς βαφής για θερμοκρασίες μέχρι -2000C.