Ειδικά κράμματα

Καλούπι εγχύσεως πλαστικού αποτελούμενο από δύο συμπληρωματικά μέρη κατασκευασμένο από Uddeholm Moldmax HH Βηρυλλιούχο χαλκό.


           
MOLDMAX


Βηριλιούχος χαλκός υψηλής μηχανικής αντοχής (40 HRC), με 300% καλύτερη θερμική αγωγιμότητα από τους χάλυβες, με εξαιρετική ηλεκτρική αγωγιμότητα, πρακτικά αδιάβρωτος από διαβρωτικά πλαστικά & άλλα περιβάλλοντα. Χάρη στις ιδιότητές αυτές, είναι πολύ αποτελεσματικός σε καλούπια πλαστικών και συνεργάζεται άψογα τόσο με χάλυβες όσο και με κράματα αλουμινίου. Ακόμα η χρήση του σε θερμές τροφοδοσίες καλουπιών καθώς και σε σφυριά χυτοπρεσσών αλουμινίου είναι αναντικατάστατη. 

 Τεχνικό φυλλάδιο (PDF)
 

Το Alumec αποτελεί ιδανική λύση για την κατασκευή καλουπιών μικρού βάρους αλλά και υψηλής αντοχής ταυτόχρονα.

ALUMEC


Κράμα αλουμινίου 170 HB, για φυσητά καλούπια πλαστικών, αλλά και για καλούπια injection μικρής παραγωγής. Η πολύ καλή θερμική αγωγιμότητα, σε συνδυασμό με το μικρό του βάρος και την μεγάλη επιφανειακή σκληρότητα που του προσδίδει η σκληρή ανοδίωση, το κάνουν μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις. 
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι το μοναδικό στην Ελληνική αγορά που έχει υποστεί stretching πριν την γήρανση, με αποτέλεσμα να μην έχουν αλλοιώσεις οι διαστάσεις του κατά την μηχανουργική κατεργασία. 

Διαβάστε περισσότερα:

Τεχνικό φυλλάδιο (PDF)


MOLDMAX XL 

Κράμα χαλκού σκληρότητας περίπου 300 HB (αντοχή περίπου ίση με τον χάλυβα IMPAX Supreme), με εκπληκτική κατεργαστικότητα & θερμική αγωγιμότητα, ασυναγώνιστο για καλούπια πλαστικών μεγάλης παραγωγικότητας. 

Διαβάστε περισσότερα:

Τεχνικό φυλλάδιο (PDF)


Το stock στην αποθήκη μας αποτελείται από 1.600 περίπου διαστάσεις σε 21 ποιότητες. Ο μέσος χρόνος παράδοσης των παραγγελιών κυμαίνεται από 24-48 ώρες. Για ποιότητες και τις διαστάσεις που δεν υπάρχουν σε stock στην Ελλάδα αλλά υπάρχουν στη Σουηδία, μέσος χρόνος παράδοσης 10-15 ημέρες.