Ερασιτεχνική και επαγγελματική κατασκευή μαχαιριών για κάθε χρήση.
Είναι σχεδόν πέντε χρόνια που η εταιρεία Στασινόπουλος-Uddeholm Χάλυβες ΑΕΒΕ ασχολείται διεξοδικά με τους κατασκευαστές μαχαιριών. Τα εργαλεία τους ποικίλουν, από έναν απλό ταινιολειαντήρα μέχρι εξειδικευμένα εξαρτήματα και διαδικασίες για την κατασκευή της κόψης και της λαβής. Η ενασχόλησή τους με αυτό το ειλικρινά πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο απαιτεί πρωταρχικά υπομονή αλλά και διάθεση για δημιουργία.
Οι πρωτάρηδες ξεκινούν με ένα χάλυβα ευκολοκατέργαστο (Uddeholm ARNE ή γνωστότερος ως Ο1) που μπορεί να σκληρυνθεί ακόμη και σε ένα γκαράζ. Στον αντίποδα, ο ανοξείδωτος χάλυβας κονιομεταλλουργίας Uddeholm Elmax  σε συνδυασμό με κρυογενή σκλήρυνση έχει αποσπάσει τα πιό ενθουσιώδη σχόλια ικανοποιώντας και τους πιό απαιτητικούς.
Σε ενδιάμεσες επιδόσεις υπάρχουν χάλυβες διαφορετικών δυνατοτήτων, ανάλογα με την εφαρμογή του μαχαιριού (επιβίωσης, κυνήγι, κτλ).    
Αναφορά με ευχαριστίες στην εταιρεία μας γίνεται σε αντίστοιχο forum για την βοήθεια που προσφέρουμε στην επιλογή αλλά και στην διεξαγωγή των θερμικών κατεργασίων.
Ανταποδίδουμε και δηλώνουμε πάντα στη διάθεσή τους. 


Email
Εκτύπωση
Διαδώστε το: